Birkegade, 2200 København N

Type: Apartment

Furnished: No

Bedrooms and Living rooms: 2 bedrooms + 1 kitchen/living room

size (sqm): 90

Period: 2-4 years from Nov 1st.

Rent: Rented

Fantastisk nybygget andelslejlighed med udsigt til den jødiske kirkegård.

På toppen af Nørrebro bydes du inden for i fin entré med plads til overtøj. I åbenforbindelse hermed findes stort spisekøkken med rigelig skabs- og bordpladeplads. En suite med køkkenet findes skøn hjørnestue med fantastisk udsigt til trætoppene på Mosaisk Kirkegård og de omkringliggende hustage. Fra køkkenalrummet findes skøn gang med store loftsvinduer der giver et utroligt lys og en fantastisk loftshøjde. Fra gangen er der adgang til lejlighedens 2 øvrige værelser, et indbygget skab, samt stort og lækkert badeværelse med bruser.

Bygningen fremstår smukt renoveret i dette attraktive miljø med Mosaisk Kirkegård, Guldbergsgade, Elmegade, Sankt Hans Torv og Søerne som nærmeste nabo. I lokalområdet finder du caféer, restauranter, specialforretninger, Empire Bio, teater, De Gamles By og Assistens Kirkegården som dit nærmiljø, så det tager mange år at udforske dette miljø færdigt.

Lejligheden fremstår helt ny og ubrugt og har flotte plankegulve, moderne og lyst køkken og hvide vægge og lofter og alt med filt.